Среща пред Националните дни на кариерата 2015

петък, 27 февруари 2015 0:00

Уъркшоп на Job Tiger, Междууниверситетския център за развитие на кариерата и Нестле България се проведе в голямата конферентна зала. На събитието присъстваха студенти, проявили интерес към Националните дни на кариерата 2015 и лекцията „Нестле се нуждае от младите хора в Алианс на младежта“.

Доц. Йордан Близнаков открива срещата. Вдясно от него - Павел Хаджиев

Като мост между висшето образование и бизнеса определи традиционните Национални дни на кариерата доц. д-р Йордан Близнаков, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата. Той информира за работата на кариерения център и оцени значението на Дните на кариерата в УНСС, даващи професионален шанс на студентите за намиране на стажове и работни позиции.

Студентите в залата

Павел Хаджиев, мениджър „Подбор“ на Job Tiger, представи календара на Националните дни на кариерата, които ще се проведат от 11 март до 1 април, спря се на възможностите за намеране на работа по време на форума, даде съвети за писане на CD и явяване на интервю и т.н.

Надя Спасова

Инициативите на водещата хранителна компания Нестле конкретизира Надя Спасова, мениджър „Отчитане и консолидация във финанси”. Тя говори за инициативата на Нестле за насърчаване на младежката заетост, повишаването на готовността на работа, приоритетите и пазарните дялове на компанията у нас и в другите страни. Нестле дава шанс на студентите, инициативата й за младежка заетост е сред топ приоритетите й за Европа, посочи Спасова.

Доц. Близнаков и кариерният консултант Атанас Димитров

Галерия снимки от Среща пред Националните дни на кариерата 2015 ...