УНСС ще си сътрудничи със Софийската търговско-промишлена камара

четвъртък, 22 януари 2015 10:15

Рамково споразумение за сътрудничество между УНСС и Софийската търговско-промишлена палата (СТПК) подписаха ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и Георги Чернев, председател на СТПК и възпитаник на нашия университет. 

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и председателят на Софийската търговско-промишлена камара Георги Чернев подписват рамковото споразумение

Координатор от страна на УНСС е доц. д-р Иван Стойчев, директор на Института за следдипломна квалификация, а от страна на СТПК – Георги Чернев.

Документът предвижда лекции на представители на Камарата в УНСС, стажантски програми за нашите студенти и др. Камарата поема ангажимент да информира нашия университет за потребностите на бизнеса от професии и квалификации. 

Ректорският съвет, представителите на СТПК и доц. д-р Иван Стойчев

Гледаме и вървим в една посока, заяви ректорът и подчерта, че УНСС си сътрудничи с много институции в страната и е пример за добро партньорство между висшето образование и бизнеса. Проф. Статев изрази увереността си, че взаимодействието между двете институции ще бъде полезно и ефективно.

Отворени сме към разширяване на сътрудничеството с УНСС. С подписването на рамковото споразумение слагаме началото на изграждането на ефективни връзки и механизми за конкретно взаимодействие, подчерта Георги Чернев.  

Галерия снимки от УНСС ще си сътрудничи  със Софийската търговско-промишлена камара ...