Дипломи за бакалаврите и магистрите от "Международни отношения"

събота, 13 декември 2014 12:11

На официална церемония в зала „Тържествена” дипломи получиха бакалаврите от специалност „Международни отношения“ и магистрите от специалностите „Международни отношения: международна публична администрация“ и „Национална сигурност“.

Абсолвентите

Свидетели сме на вашето развитие и израстване, обърна се към абсолвентите ръководителят на катедра „Международни отношения“ проф. д-р Георги Генов. Научихте се да работите в екип, развихте чувството си за етичност. Надявам се, че ще останете с добри спомени един за друг, че университетът винаги ще е част от вас, отбеляза той. 

Проф. Генов

Ръководителят на катедрата изтъкна също, че през годините преподавателите активно са работили със своите студенти и винаги ще се отзоват за помощ или съвет. Вие ще променяте света през следващите години, бъдете отговорни и работете за страната си, каза проф. Генов.

Селфи от паметния ден

Проф. д-р Динко Динков поздрави абсолвентите и напомни, че дипломите им синтезират големи натрупвания. Използвайте ги за добротворчество, призова възпитаниците си той.

Проф. Динков връчва дипломата на абсолвент

От името на випуска Ивелина Атанасова благодари на преподавателите и колегите си. Вие сте моята щастлива случайност, каза Ивелина. Бяхме насърчавани да мислим извън рамките на кутията, да не спираме да задаваме въпроси.

Дипломирани

Галерия снимки от Дипломи за бакалаврите и магистрите от "Международни отношения" ...