Дипломираха се бакалаврите и магистрите от "Финансов контрол"

четвъртък, 04 декември 2014 8:53

На тържествена церемония в аула „Максима” бяха връчени дипломите на бакалаври и магистри от  специалност  “Финансов контрол”. Присъстваха преподаватели от катедра „Финансов контрол“, а началото бе дадено от доц. Емил Атанасов.

По време на церемонията в аула "Максима"

Днес е паметен ден за вас, който ще помните цял живот, сподели в началото на привествието си проф. д-р Бисер Славков. Една част от вас завършват висшето си образование на ниво „магистър” и на практика те вече са с диплома, която ги прави пълноценни финансисти. Другата част от вас също завършват своето образование в „бакалавър” и ще продължат да се обучават в следващата степен. И в двете нива много от вас ще започнат работа, каза проф. Славков.

Проф. Бисер Славков връчва диплома на абсолвентка

Навлизате в живота като пълноправни финансисти. От днес сме не само колеги, но и пълноценни, равностойни колеги с дипломи, изтъкна пред абсолвентите проф. Бисер Славков. От името на преподавателите в катедрата той пожела на бакалаврите и магистрите да продължат образованието си в следващите степени.

С дипломи

Церемонията продължи с връчването на дипломите на бакалаврите от „Финансов контрол“ и магистрите от програмите „Финансов контрол и финансово право“ и „Одитинг“.

Абсолвенти

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от "Финансов контрол"  ...