Бакалаврите и магистрите от "Икономика на търговията" получиха дипломи

сряда, 03 декември 2014 11:22

Бакалаврите и магистрите  от специалност „Икономика на търговията“ получиха своите дипломи на тържествена церемония в аула „Максима“. 

В аула "Максима"

Дипломите ви отразяват постигнатите резултати в най-големия икономически университет в България и Югоизточна Европа, изтъкна пред абсолвентите доц. д-р Бисер Петков, ръководител на катедра „Икономика на търговията“. Те ще са ключ за вашата успешна професионална реализация. Продължете образованието си и в магистърските програми, каза доц. Петков и открои новата магистратура „Управление на търговските вериги“.

Доц. Бисер Петков приветства абсолвентите

Ставате част от едно голямо семейство, семейството на хилядите завършили нашата специалност, посочи пред 59-я випуск доц. Петков. Много от тях са част от висшия мениджмънт на търговски фирми, банки и др. Не случайно казват, че завършилите „Икономика на търговията“ са като дялани камъни и тежат на мястото си, когато са постигнали кариера, изтъкна ръководителят на катедрата и пожела на възпитаниците си успешно професионално бъдеще и реализация на българския и европейския пазар. 

Ръководителят на катедрата връчва диплома на абсолвент

Студентските години са период на градеж и трупане на знания, каза доц. д-р Виолета Гълъбова, зам.-декан на факултет „Икономика на инфраструктурата“, и бе категорична, че те ще доведат до други качествени натрупвания. Доц. Гълъбова ориентира абсолвентите към реализация в собствен бизнес, в мениджмънта на големи компании или към образованието и науката. Университетът е само първата крачка, начертайте своите цели и ги преследвайте, каза тя и окачестви неизбежните трудности в професионалния път като „начин за трупане на още опит“. Само този, който обича живота, иска да бъде успешен“, цитира тя известна сентенция.

Приветстве от доц. Виолета Гълъбова

Икономистите-търговци са сред най-търсените, затова бъдете доволни от правилния си избор, изтъкна още доц. Виолета Гълъбова.

Първи получиха дипломите си магистрите. Отличните студенти бяха удостоени и с грамоти. Най-добрата студентка при бакалаврите Величка Златева даде началото на дипломирането на випуска.

Дипломанти

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от "Икономика на търговията" получиха дипломи ...