Катедра "Недвижима собственост" изпрати своите абсолвенти

понеделник, 24 ноември 2014 11:32

Катедра “Недвижима собственост” връчи дипломите на абсолвентите от специалностите “Икономика на кооперациите”, “Икономика на недвижимата собственост”, “Икономика на недвижимата собственост” със специализация „Мениджмънт на недвижимата собственост (Пропърти мениджмънт)“ и “Икономика за Стопански колеж” - образователно-квалификационна степен “магистър” и „бакалавър“. Церемонията на випуска се състоя в зала "Тържествена".

Абсолвентите и гостите в зала "Тържествена"

Всяко нещо има начало и край. И вашето дипломиране е край за някои и начало за повечето от вас, които ще продължат обучението си в магистърска степен или докторантура, каза на абсолвентите проф. д-р Йорданка Йовкова, ръководител на катедра „Недвижима собственост“. Тя напомни на възпитаниците си, че "за да стигне до някъде, човек трябва да знае накъде отива".  Затова бъдете целенасочени, силни и разумни, посъветва тя бившите си студенти и им пожела: „Имайте своите цели и ги постигайте!“

Проф. Йовкова с един от абсолвентите

Разделяме се с вас с „радостна мъка“, определи емоцията от тържествения ден доц. д-р Драгомир Бояджиев, преподавател в катедрата, който разказа на абсолвентите поучителна притча.

Вече с диплома

Първи получиха дипломите си магистрите от „Икономика на недвижимата собственост“ и първия випуск „Икономика на недвижимата собственост“ със специализация „Мениджмънт на недвижимата собственост“. Сред тях отличниците бяха петима.

Състуденти и приятели

Галерия снимки от Катедра "Недвижима собственост" изпрати своите абсолвенти ...