Бакалаврите и магистрите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Екоикономика“ се дипломираха

сряда, 19 ноември 2014 10:51

На официална церемония в зала „Тържествена“ абсолвентите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Екоикономика“ получиха дипломите си.

Ръководителят на катедра „Икономика на природните ресурси“ проф. д-р. ик.н Пламен Мишев поздрави бакалаврите и магистрите им пожела успех в бъдещите начинания. „Традицията за връчването на дипломите прави този ден незабравим спомен за вас“, посочи той.

В зала "Тържествена"

На събитието присъстваха Венцислав Върбанов, председател на Асоциацията на земеделските производители, бивш министър на земеделието и горите, и Евдокия Манева, бивш министър на околната среда и водите. „Те са посветили живота си на земеделието и опазването на околната среда. Пожелавам ви да имате техния ентусиазъм и посветеност, за да успеете“, каза на абсолвентите проф. Мишев.

Проф. Мишев приветства абсолвентите. Вдясно от него: Евдокия Манева и Венцислав Върбанов

Събитието е значимо и за нас, вашите преподаватели, сподели също проф. Мишев. В катедрата винаги ще откриете не само добри учители, но и добри приятели. Вратите на УНСС са винаги отворени за вас, каза на възпитаниците си ръководителят на катедрата.

Вече дипломирана

На околната среда посветих 25 години от живота си и мога да ви кажа, че работата в тази сфера е изключително интересна, обърна се към абсолвентите Евдокия Манева. Опазването на околната среда става все по-сериозно занимание, тя е световен проблем, предлагащ широко поле за изява. Имате огромна възможност за реализация като международни специалисти, добави Манева.

Евдокия Манева връчва дипломата на абсолвент

Всичко в живота става с усилие. Виждам, че сте заредени с положителна енергия и тя ще ви помогне да вървите напред, посочи Венцислав Върбанов. Бъдете себе си, правете всичко от сърце, отстоявайте позицията си, пожела на абсолвентите той.

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Екоикономика“ се  ...