Нашите студенти се класираха първи на Националната олимпиада по маркетинг

понеделник, 19 май 2014 12:40

Нашият отбор се класира на първо място в Националната олимпиада по маркетинг, проведена за втора поредна година в УНСС. Християна Иванова, Елена Георгиева и Венелина Даракева извоюваха приза и получиха право да участват в стажантската програма на Мondelez Internationa, една от водещите мултинационални компании в хранително-вкусовата промишленост. В олимпиадата участваха бакалаври и магистри от УНСС,  СА „Д. Ценов“ - Свищов, Икономическия университет – Варна, Бургаския свободен университет, НБУ, ЮЗ „Неофит Рилски“ - Благоевград. Втори се класира студентският екип на НБУ, а трети – студентите от Икономическия университет във Варна.

Гл. ас. д-р Николай Ванков връчва грамота на отбора-победител
Плакет на победителите връчи Антоан Шотаров, председател на Студентския съвет

Участниците в олимпиадата бяха поздравени от мениджър човешки ресурси на Мondelez International. Всички студентите получиха грамоти.

Класиралите се на второ... ... и трето място

Председателят на Студентския съвет Антоан Шотаров  връчи почетен плакет на доц. д-р Пенчо Иванов, председател на организационния комитет за провеждането на  олимпиадата и ръководител на катедра „Маркетинг и стратегическо планиране“. Организаторът по провеждането на събитието гл. ас. д-р Николай Ванков и Стоян Панев, член на Студентския съвет, също бяха удостоени с плакети.

Плакет за доц. д-р Пенчо Иванов (вдясно)
Отличие и на гл. ас. Ванков (вляво) връчва председателят на Студентския съвет

Целта на националната олимпиада по маркетинг е да се създават условия за обмен на опит и практически знания и умения сред студентите. Форумът бе в съзвучие с мисията: „Университетът за национално и световно стопанство вижда себе си в бъдещето като лидер сред висшите училища в Югоизточна Европа, провеждащи обучение на студенти и изследвания в областта на икономиката, управлението и администрацията, правото и политиката.”.

Обща снимка на участниците в олимпиадата

 

 

 

Галерия снимки от Нашите студенти се класираха първи на Националната олимпиада по маркетинг ...