"Сертификати за качество" за завършилите "Стопанска логистика"

петък, 13 декември 2013 4:00

Катедра „Стопанска логистика“ връчи дипломите на своите абсолвенти – седем магистри, завършили „Логистика и управление на веригата на доставките“, шест магистри със специалност „Стопанска логистика“ и 51 бакалаври, между които двама отличници. 

Випуск 2013 на катедра "Стопанска логистика"

Тази диплома е своеобразен сертификат за качество. С нея ще удостоверявате, че сте получили знания и умения, а тя като секретен ключ ще ви отваря много врати, каза на вече бившите си студенти проф. д-р Филип Тодоров, ръководител на катедра „Стопанска логистика“. И помнете, че вашият сертификат е издаден от най-добрия университет и показва, че сте завършили една от най-търсените специалности, която има над 85 на сто реализация на студентите си, подчерта проф. Тодоров.

Проф. Тодоров поздравява студентите си

През годините сме ви учили да анализирате и диагностицирате проблемите, но трябва постоянно да се образовате и усъвършенствате, за да се в крак с новото. Необходимо е непрекъснато да надграждате и имайте увереността, че ние, вашите преподаватели, винаги ще ви съдействаме за развитие в професионалното поприще.  Ще се гордеем, когато се реализирате добре, каза още проф. Тодоров.

Проф. Тодоров връчи дипломите на отличниците

Благодарим ви, че бяхме заедно през тези години, изрази мнението на колегите си един от бакалаврите. Оттук-нататък: все нагоре със специалността, която ни дава много възможности да градим. Огромно уважение за това, което направихте за нас през тези години, обърна се той към своите преподаватели (на снимката долу).

Първо получиха дипломите си магистрите, след тях своите „сертификати“ взеха и бакалаврите.

Галерия снимки от "Сертификати за качество" за завършилите "Стопанска логистика" ...