Дипломи и за възпитаниците на катедра "Недвижима собственост"

понеделник, 16 декември 2013 9:29

Катедра „Недвижима собственост“ изпрати своите бакалаври и магистри, завършили специалност „Икономика на недвижимата собственост“ и успешно защитили дипломна работа и държавен изпит през юни 2013 г.

Абсолвентите от специалност "Икономика на недвижимата собственост"

Цялото ви следване премина в тежка ситуация, в период на криза. Безспорно тази криза засегна и висшето образование, както и сектора икономика, който изучавахте. Но независимо от това, не се отказахте и това е най-важното, каза проф. д-р Йорданка Йовкова, ръководител на катедра „Недвижима собственост”.

Проф. Йовкова приветства възпитаниците си с успешното дипломиране

Когато създавахме специалността, пазарът на недвижими имоти беше във възход и всички се надяваха на страхотна реализация веднага след завършване. Сега е по-трудно, но не забравяйте, че вие взимате диплома за висше икономическо образование и завършвате една страхотна специалност, заяви проф. Йовкова. Тя подчерта също важността на сферата и отбеляза, че недвижимата собственост е значителна част от богатството на една страна. Ръководителят на катедрата изрази надежда, че младите ще допринесат за управлението на това богатство. Препоръката към бъдещите професионалисти бе да намерят своето място в живота. Онова, което знаете ще ви помогне във всяка една сфера, каза проф. Йовкова.

Проф. Йорданка Йовкова връчва дипломите на най-добрите студенти

Председателят на Националното сдружение недвижими имоти и преподавател в УНСС доц. д-р Иван Велков заяви готовността випускниците на катедрата да бъдат приети като асоциирани членове на сдружението. Той изрази увереност в тяхната компетентност. „Вие ще сте от малкото в този бранш, които могат да кажат с гордост:  това сме го учили и сме способни. Но винаги има на какво още да се научите. Не спирайте!“

Абсолвентка от катедра "Недвижима собственост"

 

Галерия снимки от Дипломи и за възпитаниците на катедра "Недвижима собственост" ...