Национално състезание по финанси и счетоводство в УНСС

събота, 14 декември 2013 10:48

В Тестовия център на университета се проведе Национално състезание по финанси и счетоводство. В него участваха над 300 ученици от цялата страна, разделени в две групи по 150 души. Съорганизатор на УНСС в състезанието бе Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ).

В тестовия център

На официалното откриване присъстваха проф. д-р Огнян Симеонов, първи зам.-ректор на университета, проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор по електронизацията, Емилия Иванова, директор на Националната търговско-банкова гимназия и др.

Проф. д-р Огнян Симеонов даде началото на състезанието. Благодаря ви, че сте тук и желая успех на всички. Надявам се, че предстои поне няколко години да се виждаме с вас, каза първият зам.-ректор на университета.

Отдясно наляво: проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, проф. д-р Огнян Симеонов,Нейчо Попов, помощник-директор на НТБГ, и директорът на НТБГ Емилия Иванова

Директорът на НТБГ Емилия Иванова също приветства учениците. За мен е чест да участвам в откриването на това състезание, което замисляме от няколко години. Благодарение на любезното съдействие на УНСС то вече е факт. Избрахме състезанието да бъде по финанси и счетоводство, защото финансистите не отчитат бъдещето, а го създават. Във ваше лице ние виждаме създателите на вашето и нашето бъдеще. Отличниците управляват света. Покажете най-доброто от себе си и нека най-добрите победят.

Минути преди началото на състезанието

Преди да започне състезанието участниците бяха информирани как ще се проведе техният първи електроннен изпит. 

 

 

Галерия снимки от Национално състезание по финанси и счетоводство в УНСС ...