Преподавател от УНСС е избран за член на Комисията за международна акредитация по публична администрация към IASIA

четвъртък, 12 декември 2013 12:30

Доц. д-р Поля Кацамунска от катедра "Публична администрация и регионално развитиие" е българският представител в Комисията за международна акредитация по публична администрация към IASIA. 

Доц. д-р Поля Кацамунска

International Association of Schools and Institutes of Administration (IASIA) e най-голямата международна организация по публична администрация с над 170 членове от 70 страни, представляващи всички континенти и географски региони по света. През август 2013 г. бе избрана и назначена първата комисия по международна акредитация на програми за образование и обучение по публична администрация. Комисията е създадена в резултат на окончалния доклад, озаглавен „Standards of Excellence for Public Administration Education and Training” от 2008 г., разработен от работна група по стандартите за върхови постижение при обучението по публична администрация  от Департамента по икономически и социални въпроси (DESA) на OOH в партньорство с IASIA.

Комисията по международна акредитация на програми за образование и обучение по публична администрация е съставена от 18 члена, които представляват водещи университети и училища по публична администрация в страни от Европа, САЩ, Южна Америка, Азия и Африка.             

 Списък

на членовете на Комисията по международна акредитация на програми за образование и обучение по публична администрация към IASIA

Галерия снимки от Преподавател от УНСС е избран за член на Комисията за международна акредитация п ...