Дипломираха се бакалаври и магистри от катедра „Международни отношения“

понеделник, 09 декември 2013 9:36

„С радост дръжте ключа от реформата на висшето образование, вие сте съвременници и строители на нова България. Чакаме с нетърпение вашето бъдеще, защото вие сте бъдещето на България.“ С тези думи проф. Георги Генов, ръководител на катедра „Международни отношения“, се обърна към бакалаврите по „Международни отношения“ и „Европеистика“ и магистрите по „Международни отношения“ със специализация „Международна публична администрация“’ и по „’Национална сигурност“ по време на официалната церемония по връчване на дипломите. 

Абсолвентите в зала "Тържествена"

Проф. Генов отбеляза, че това е трийсет и третият випуск, който завършва „Международни отношения“, и призова всички абсолвенти винаги да уважават родителите си и да не забравят да им благодарят за безусловната подкрепа през годините на следването. 

Проф. Генов поздравява своите студенти с успешното дипломиране

„Винаги си помагайте, защото заедно ще сте по-силни и защото винаги ще си останете състуденти. Разчитаме много на вас, както и вие винаги може да разчитате на нас. На добър път, радвайте роднините си и бъдете доволни от себе си“, заяви проф. Генов. 

Абсолвентите и техни преподаватели от катедрата

Проф. Динко Динков също поздрави дипломантите и техните родители като им пожела „да променят света към добро“.

Проф. Генов връчва дипломата на абсолвент

Уважавайте се взаимно, искрено, но не по милост. Бъдето добри един с друг искрено, но не по милост, помагайте си един на друг искрено, а не по милост, бяха пожеланията на доц. Евгения Василева.

С пожелания за успех

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаври и магистри от катедра „Международни отношения“ ...