Дипломи за студентите от „Икономика на съобщенията”

петък, 29 ноември 2013 12:55

Бакалаври и магистри от специалност “Икономика на съобщенията” получиха дипломите си в зала „Тържествена“. На официалната церемония присъстваха зам.-ректорът по електронизацията проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, доц. д-р Евангелий Андронов от катедра "Информационни технологии и комуникации", преподаватели и гости.

По време на церемонията

Проф. Кисимов приветства абсолвентите от името на ректора на университета проф. д. ик.н. Стати Статев и на катедра "Информационни технологии и комуникации". „Вие сте възпитаници на един от най-престижните университети в България. УНСС получи най-високата акредитация сред всички български висши училища. Оставете в сърцето си място за университета, който сте завършили”, заяви той.

Проф. д.ик.н. Валентин Кисимов приветства студентите.

Доц. д-р Андронов  също поздрави завършващите: „Всеки от вас има в джоба си комуникационно устройство. Завършихте най-добрата специалност, защото това е най-важният и най-бързо развиващият се сектор в света. Производството, продажбата на информация, това са комуникациите”. Доц. Андронов пожела на дипломантите късмет и успешна реализация.

Доц. д-р Андронов с пожелания към завършващите

Галерия снимки от Дипломи за студентите от „Икономика на съобщенията”  ...