Троен празник за катедра "Индустриален бизнес"

сряда, 27 ноември 2013 0:00

Троен празник отбеляза катедра „Индустриален бизнес“. В три последователни официални церемонии бяха връчени дипломите на магистрите от специалностите „Икономика на индустрията“, „Бизнес икономика“ и „Бизнес анализи и проекти“, последвани от бакалаврите от специалност „Икономика на индустрията“ и от бакалаврите от „Бизнес икономика“. Събитието в зала "Тържествена" на университета събра абсолвенти, преподаватели и близки на Випуск 2013. 

Магистрите от специалностите "Икономика на индустрията", "Бизнес икономика" и "Бизнес анализи и проекти"

Церемониите по връчването на дипломите бяха водени от доц. д-р Николай Щерев, зам.-ръководител на катедра „Индустриален бизнес“, който поздрави абсолвентите с успешното завършване на образователните степени и им пожела по-нататъшни успехи в попрището на науката и реализацията по специалността.  За катедрата не липсваха поводи за гордост – значим процент от завършилите получиха и грамоти за отличен успех. 

Доц. д-р Николай Щерев приветства абсолвентите

Достигнахте до края на важен етап от своето развитие и житейски път, обърна се към магистрите доц. д-р Юлия Маринова, зам.-декан по научноизследователската дейност на Бизнес факултета. И не е важно просто да получите дипломи, а те да са подплатени със знания, за да вървите напред,  Трябва да сте успешни и упорити, конкретизира доц. Маринова и напомни максимата, че човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му.

Доц. д-р Юлия Маринова връчва дипломата на магистър

Извървяхме и тази отсечка. Някои с малки, други с по-големи крачки, обърна се към преподавателите и колегите си Петя, завършила магистратура с отличен успех. Тук, в университета, проумяхме накъде да вървим, но нека не забравяме и откъде сме тръгнали. Дипломантката метафорично определи„статута“ на завършилите като „диамант с уникални качества“ и акцентира на здравината и твърдостта му. Човек е това, в което вярва! Затова вярвайте в мечтите си, вървете по стъпалата на живота, за да достигнете висоти, приобщи към своето верую Петя и състудентите си.  

Петя говори пред своите преподаватели и колеги

Проф. д.ик.н. Иван Георгиев от катедра „Индустриален бизнес“ даде своите напътствия към младите си колеги бакалаври. Той ги призова да намерят професионално поприще и успешно развитие в родината си.

Проф. д.ик.н. Иван Георгиев връчва дипломата на завършила бакалавърската степен
Бакалаврите, родителите и приятелите им в залата

 

Галерия снимки от Троен празник за катедра "Индустриален бизнес" ...