Дипломи за бакалаври и магистри от "Публична администрация" и "Регионално развитие"

вторник, 26 ноември 2013 16:25

На тържествена церемония в аула „Максима” абсолвентите от "Публична администрация" и "Регионално развитие" получиха дипломите си. На връчването присъстваха проф. д.ик.н. Валентин Кисимов зам.-ректор по електронизацията, проф. д-р Христо Христов, ръководител на катедра "Публична администрация и регионално развитие", проф. д-р Цветка Стоенчева, зам.-декан на факултет „Управление и администрация“ и зам.-ръководител на катедрата, проф. д-р Соня Докова, преподаватели и гости.

Випуск 2013 в аула "Максима"

В този ден вие се разделяте с вашия студентски живот и съм убеден, че много пъти във вашия живот ще си спомняте с радост за него, отбеляза проф. Христо Христов. Придобитите знания в различните сфери на публичната администрация и регионалното развитие ще ви дадат възможност успешно да започнете работа в администрацията на съдебната, изпълнителната, законодателната власт, както и в частния сектор. Вашата реализация ще бъде оценка и за нашата работа, а за вашето израстване като компетентни и творчески личности, несъмнено заслуга ще имаме и ние, вашите преподаватели, добави ръководителят на катедрата.

Отляво надясно: проф. Христо Христов, проф. Валентин Кисимов, проф. Соня Докова, проф. Цветка Стоенчева

Зам.-ректорът по електронизацията проф. д.ик.н. Валентин Кисимов отправи поздравления към бакалаврите и магистрите от името на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев. Ние сме горди с вас, защото вие сте едни от елитните хора на България. Надявам се, че след време и вие ще се гордеете с нас като възпитаници на университет № 1 в страната. Убедени сме, че ще имате прекрасна реализация. Статистиката показва, че студентите, завършили УНСС, се реализират 97,5% по специалността. Бъдете здрави и знайте, че има едно висше училище, което ви обича.

Проф. Кисимов връчва дипломата на абсолвентка

Тази диплома ще ви отвори много врати, но тя е и отговорност, защото с нея представяте нашия университет навсякъде, изтъкна зам.-деканът проф. Стоенчева, която поздрави абсолвентите от името на ръководството на факултет "Управление и администрация".

Официалната церемония продължи с връчването на дипломите на студентите от двете специалности.

Проф. Христо Христов честити дипломирането на своя възпитаничка

Галерия снимки от Дипломи за бакалаври и магистри от "Публична администрация" и "Регионално развит ...