Дипломира се новият випуск журналисти

четвъртък, 07 ноември 2013 0:00

На тържествена церемония абсолвентите от специалност „Медии и журналистика” получиха дипломите си. Проф. д-р Веселка Павлова, зам.-ректор по обучението в ОКС "Магистър" и дистанционно обучение, и преподавателите от катедра „Медии и обществени комуникации“ бяха специални гости на събитието.

Новото журналистическо попълнение

Проф. Петко Тодоров, ръководител на катедра  "Медии и обществени комуникации", приветства абсолвентите. Той посочи, че те се дипломират в юбилейна година, през която се честват 5 години от създаването на катедрата и 10 години от специалността „Медии и журналистика”. Проф. Тодоров напомни, че двете годишнини бяха отбелязани преди дни с научната конференция „Медиите между мисията и бизнеса” под патронажа на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев. 

Проф. д-р Веселка Павлова (на трибуната) приветства абсолвентите. Вдясно: проф. д-р Петко Тодоров, проф. д-р Любомир Стойков, доц. д-р Биляна Томова

От името на ректора поздрави дипломантите и проф. д-р Веселка Павлова. Тя подчерта, че за десет години специалността е успяла да се утвърди и да стане своеобразна емблема на университета. „Ученето е през целия живот и винаги може да се обръщате към вашите преподаватели за съвети”, напомни зам.-ректорът на абсолвентите и им пожела попътен вятър и заслуженото самочувствие на възпитаници на най-добрия университет.

Проф. Тодоров връчва дипломата на абсолвентка
Проф. Стойков поздравява магистър от "Връзки с обществеността"

Първи получиха дипломите си бакалаврите. След тях официално се дипломираха и магистрите от трите специалности - „Бизнес журналистика”, с ръководител проф. д-р Петко Тодоров, „Връзки с обществеността”, с ръководител проф. д-р Любомир Стойков, и „Продуцентство и културни индустрии”, с ръководител доц. д-р Биляна Томова. 

Яница Маринова, магистър "Бизнес журналистика", приветства преподавателите

Галерия снимки от Дипломира се новият випуск журналисти ...