Изложба-базар "Нова руска и западна литература"

вторник, 29 октомври 2013 15:22

В централната зала на университетската библиотека бе открита изложба-базар „Нова руска и западна литература“. Представени са 1500 книги на над 250 руски издателства. На специален щанд са изложени и томове англоезична литература на известни издателства като „Оксфорд“, „Кембридж“, „Шпрингер“ и др. Изложбата-базар е организирана от библиотеката на университета и ИНДЕКС ООД - директен вносител и разпространител в България и страните от Източна Европа на периодика и книги от Русия, Европа и САЩ.

При откриването на изложбата. Отляво-надясно: Станка Ценова, директор на дирекция "Университетска библиотека и централен архив", проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор на УНСС, и проф. Елена Павловска, управител на ИНДЕКС ООД

С ИНДЕКС ООД работим успешно повече от 20 години и изложбата е традиционна, посочи при откриването й проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор на университета по научноизследователската дейност. Той пожела и занапред да има такива полезни срещи на университетските читатели с литературата на водещи световни издателства.

УНСС е нашият предпочитан партньор. Предлагаме ви най-нови издания, като част от тях предстои да бъдат в книжарниците през 2014 г. Готови сме да изпълним вашите поръчки, дори и индивидуалните. При това книгите в изложбата-базар са с отстъпки до 50 на сто, посочи проф. Елена Павловска, управител на ИНДЕКС ООД.

Най-нови издания руска и западна икономическа литература

Изложбата-базар ще бъде открита до 5 ноември.    

Галерия снимки от Изложба-базар "Нова руска и западна литература" ...