УНСС сключи рамков договор с Института на дипломираните експерт-счетоводители

четвъртък, 24 октомври 2013 8:55

Рамков договор за сътрудничество между УНСС и Института на дипломираните експерт-счетоводители в България (ИДЕС) подписаха ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев и Бойко Костов, председател на УС на ИДЕС. На подписването присъства ректорското ръководство, проф. д-р Снежана Башева,  декан на Финансово-счетоводния факултет, и гл. ас. д-р Катя Златарева, преподавател в катедра „Финансов контрол“.

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев (вляво) и  Бойко Костов след подписването на рамковия договор

С този акт узаконяваме дългогодишна колегиална практика, посочи Проф. д.ик.н. Стати Статев и изрази увереност, че рамковият договор ще даде тласък за продължаване и задълбочаване на сътрудничеството. Ректорът открои активната позиция за взаимодействието на проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет. За координатор по реализация на рамковия договор от страна на УНСС бе определена гл. ас. д-р Катя Златарева.

На подписването присъства ректорското ръководство на университета

Ние сме всекидневно в живата практика, където образованието може да бъде приложено най-успешно, каза Бойко Костов. Той ще бъде координатор по изпълнението на рамковия договор от страна на ИДЕС.

Подписаният документ за сътрудничество предвижда размяна на лектори, консултантско и експертно участие на представители от двете институции, както и съдействие за кариерно развитие на студентите от УНСС чрез стажове в ИДЕС.    

Проф. Стати Статев и Бойко Костов с проф. Снежана Башева (вдясно) и  гл. ас. д-р Катя Златарева

Галерия снимки от УНСС сключи рамков договор с Института на дипломираните експерт-счетоводители  ...