Ректорът връчи грамоти на нашите баскетболистки и тяхната треньорка

четвъртък, 24 октомври 2013 8:25

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев поздрави момичетата от представителния женски баскетболен отбор на университета и тяхната треньорка. Отличията ознаменуват успеха на нашата великолепна четворка на първото eвропейско студентско първенство 3х3 в Ротердам, където спечелиха бронзовите медали.

На връчването на грамотите присъства ректорското ръководство на университета.

Вашият успех е потвърждение, че университетът ни е силен не само в обучението, но и в спорта, каза проф. Статев. Ректорът връчи почетни грамоти на ст.преп. Лариса Касабова, треньор на отбора, Велиана Стоянова, капитан на отбора, IV курс, специалност „Международни отношения“, Марина Гелова, II курс „Икономика с изучаване на английски език“, Снежана Николова, специалност „Маркетинг“ , IV курс. Вероника Джикова, която завършва бакалавърска степен по „Бизнес администрация“ не успя да присъства на събитието и получи грамотата си задочно.

Грамота от ректора за треньорката Лариса Касабова

Проф. Статев връчва грамотата на капитана на отбора Велиана Стоянова

Почетното отличие за Марина Гелова

Поздравления и грамота и за Снежана Николова

Почетните грамоти на ректора на университета се връчват на треньорката и момичетата от отбора за спечеленото трето място и за утвърждаването на доброто име на нашия университет. 

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев получи паметно снимка на бронзовите медалисти от Ротердам с техни автографи

 

 

 

Галерия снимки от Ректорът връчи грамоти на нашите баскетболистки и тяхната треньорка ...