Наши студенти взеха участие в проект по европейската програма „Youth in Action“

сряда, 07 август 2013 11:10

Студенти от факултет „Икономика на инфраструктурата“ на УНСС взеха участие в младежки проект по европейската програма „Youth in Action“. Програмата е ориентирана към младите хора и цели развитие на европейско самосъзнание, солидарност и толерантност между тях.

Инициаторите на проекта са Университетът на Южна Бохемия, Университетът на Коруня, Университетът за национално и световно стопанство, три младежки организации (Централно-Естонски младежки център, Ерека, LETUS).

 

Участниците в проекта

Петте възпитаници на катедра „Икономика на търговията” Нора Тинева, Хари Карабаджаков, Евгени Манолов, Елица Парашкевова и Богомила Лозанова участваха в проекта благодарение на тясното сътрудничество между катедрата и Европейската търговска академия в Кьолн, Германия. В културния обмен със студенти от Испания, Полша, Чехия, Словения и Естония българският отбор се представи посредством бизнес симулации, както и с организиране на интернационален ден с презентации за българската култура и обичаи. Събитието беше отразено и на страницата на Европейската търговска академия:  http://www.european-retail-academy.org/eucvot/

 

Нашите студенти

Галерия снимки от Наши студенти взеха участие в проект по европейската програма „Youth in Action“ ...