Петър Иванов спечели четвъртия турнир по тенис на маса за Купата на УНСС

сряда, 16 януари 2013 14:22

Преподавателят по волейбол в нашия университет Петър Иванов спечели четвъртия турнир по тенис на маса за Купата на УНСС, организиран от катедра „Физическо възпитание и спорт“. Мачовете се играха в залата за тенис на маса в комплекса "Бонсист". Главни съдии бяха Ангел Аврамов и Кристина Драганова.

Победителят

Първоначално организаторите разделиха участниците в предварителни групи. След изиграването на всички мачове в групите най-добрите се класираха за четвъртфиналите. Двойките бяха Гари Касабов - Иван Пъдарев, Иван Петров - Надя Бонева, Петър Иванов - Константин Пудин и Стефан Добрев - Николай Бакърджиев. Победиха Касабов, Петров, Иванов и Бакърджиев.  

Полуфиналите се играха в 3 от 5 гейма. Гари Касабов победи Иван Петров с 3:0 гейма, Петър Иванов надви Николай Бакърджиев също с 3:0.

В малкия финал Петров разби Бакърджиев с 3:0. Финалът бе изключително оспорван, но в крайна сметка Петър Иванов успя да надвие Гари Касабов с 3:2 и 12:10 точки в последния гейм. "Гари е много труден и опитен съперник. Спечелих, защото имах повече късмет", каза шампионът.

Наградите на победителите връчи научният секретар на катедрата Лариса Касабова.

Участниците в турнира

 

Галерия снимки от Петър Иванов спечели четвъртия турнир по тенис на маса за Купата на УНСС ...