Стаж и CV с логото на ООН

четвъртък, 25 октомври 2012 16:31

Устойчиво развитие – това е пътят, който отговаря на настоящите нужди на човечеството, в съчетаване на целите на икономическото и социалното развитие с изискванията за опазването и подобряване качеството на околната среда, уточни изпълнителният директор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД на ООН) Марина Стефанова на срещата със студенти, организирана от САИМО.

Марина Стефанова

Стефанова представи дейността и успехите на организацията, както и възможностите за стаж в нея. За втора поредна година БМГД на ООН предлага възможността за стаж в две направления - "Връзки с обществеността" и "Преводи". Българската мрежа на Глобалния договор на ООН има множество членове, консултанти, служители, както и не малко проекти и събития, посочи Стефанова. Предлаганите стажове не са заплатени и са без договор, но в замяна CV-то Ви се обогатява с логото на ООН, което носи голяма тежест.

Студентите проявиха интерес към възможностите за стаж

Стефанова се спря на ролята и значението на ООН, разясни какво е корпоративна социална отговорност, като подчерта, че тя е начин за постигане на целта - устойчиво развитие.

Галерия снимки от Стаж и CV с логото на ООН ...