Huawei открива две обучителни програми в Рим и във Варшава

петък, 05 април 2024 13:15

Huawei представи пред студенти на УНСС от специалност „Международни икономически отношения“ двете нови обучителни програми за 2024 г., които компанията организира.

Десислава Атанасова от Huawei, доц. д-р Светла Бонева, декан на факултет „Международна икономика и политика“ и доц. д-р Александър Христов, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество в катедрата

„Колеги, тук са представители на Huawei, които ще ви запознаят с новите изключително интересни студентски, стажантски, стипендиантки програми“, обърна се към студентите деканът на факултет „Международна икономика и политика“ доц. д-р Светла Бонева. „Доброто ни партньорство дава възможност вече трета година наши студенти да участват в програмите на Huawei. В предишните издания те се откроиха и станаха финалисти, което пожелавам и на всички вас“, каза доц. Бонева, а заместник-деканът по качеството и международното сътрудничество доц. д-р Александър Христов добави, че тези програми ще ги подготвят за реалния бизнес свят и ще обогатят познанията им от технологична гледна точка.

Десислава Атанасова от Huawei представи водещата програма на Huawei за студенти –  „Seeds for the Future“, която стартира на 1 април 2024 г. Необходимо е кандидатите за нея да предоставят на английски език CV, мотивационно писмо и кратко видео с продължителност до 3 минути на тема „Какво е бъдещето на IT технологиите и изкуствения интелект?“. През 2024 г. „Seeds for the Future“ предоставя на победителите изцяло присъствено обучение, което ще се проведе в Рим, Италия, през първата седмица на юли (от 30 юни до 6 юли). Програмата дава възможност на млади таланти от цял свят да участват в краткосрочни обучения, глобални конкурси и текущи дейности, съсредоточени около цифровите технологии, като им осигурява важна платформа за разбиране на иновациите в индустрията, междукултурен обмен и развиване на предприемаческия дух.

Подробна информация за „Seeds for the Future“ можете да намерите ТУК.

Huawei обяви и четвъртото издание на „Лятно училище за женско лидерство в дигиталната ера“, което ще се проведе от 21 до 26 юли 2024 г. във Варшава, Полша. Процесът по кандидатстване за него остава отворен до 30 април 2024 г. Повече информация можете да намерите ТУК.


За Huawei

Основана през 1987 г., Huawei е водещ световен доставчик на инфраструктура за информационни и комуникационни технологии (ICT) и интелигентни устройства. Компанията има повече от 197 000 служители и работи в над 170 държави и региони, обслужвайки повече от три милиарда души по света.

Визията и мисията на Huawei е да предостави цифрови технологии на всеки човек, дом и организация за един напълно свързан, интелигентен свят. За тази цел компанията стимулира повсеместната свързаност и насърчава равния достъп до мрежите; компанията има за цел да предостави облачни услуги и изкуствен интелект до четирите краища на земята, за да осигури превъзходната изчислителна мощ там, където е необходима; Huawei изгражда цифрови платформи, за да помогне на всички индустрии и организации да станат по-гъвкави, ефективни и динамични; предефинира потребителското изживяване с помощта на изкуствен интелект, като го прави по-персонализирано за хората във всички аспекти на живота им, независимо дали са у дома, в офиса или в движение.

Повече информация ТУК. 


  

Галерия снимки от Huawei открива две обучителни програми в Рим и във Варшава ...