Ден на отворените врати с пролетна изложба „Духът прави силата“ се проведе в РЦДО-Хасково

петък, 22 март 2024 11:00

Ден на отворените врати се проведе в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Организирана бе пролетна изложба „Духът прави силата“ с творби на дванадесетокласници, студенти и преподаватели, която се радва на много голям интерес. Експозицията е от 64 творби. Сред тях са рисунки и графики на ученици от ФСГ „Атанас Буров“, модели, изработени от дванадетокласници, обучаващи се за професия моделиер-конструктор в ПГЛП „Райна Княгиня“, картини на ученици от ПГТ „Александър Паскалев“. Централно място в изложбата заемат творбите на Симеон Тодев, студент в специалност Мениджмънт и администрация, който е и своеобразен куратор на изложбата.

Събитието откри директорът на РЦДО-Хасково проф. д-р Надя Миронова (вдясно на снимката долу). Сред гостите беше и областният управител на Хасково Гинка Райчева, която също приветства участниците.

И тази година РЦДО на УНСС в Хасково приема студенти в три бакалавърски програми – Мениджмънт и администрация, Икономика, Счетоводство и контрол, както и в магистърските програми - Бизнес администрация, Комуникационен мениджмънт, Местно самоуправление, Счетоводство и контрол.

  

Галерия снимки от Ден на отворените врати с пролетна изложба „Духът прави силата“ се проведе в РЦД ...