Незабравим ден за абсолвентите от две специалности

четвъртък, 17 ноември 2011 0:00

Така си е: важни специалности, много дипломанти!, коментираха абсолвентите в залата, докато чакаха реда си, за да бъдат отметнати в списъците и дипломата им да бъде подредена в купчината на „явилите се“. Роднинско-приятелското присъствие също не биваше да бъде подценявано, що се отнася поне до букетите с цветя и гордото родителско изражение, което не слизаше от лицата на по-възрастната част от присъстващите.


В живота има дни, които се помнят винаги. Дипломирането е един от тях, каза проф. Христо Христов, ръководител на катедра „Публична администрация и регионално развитие“ на вече бившите си студенти от двете специалности. Постарахме се да ви дадем знания, а и да формираме у вас добро поведение, каза той, като напомни, че ученето не свършва тук, а продължава в повишаване на квалификацията.


Най-важното в живота на човека е неговото духовно усъвършенстване и вие приключихте важен етап от това усъвършенстване, каза на бакалаврите проф. Стати Статев, първи зам.-ректор на университета, който бе специален гост на тържеството. „И никога не забравяйте, че сте завършили бизнес университет № 1 в България, № 13 в Европа и № 31 в света!“


Много снимки запечатаха незабравимия ден за абсолвентите от специалностите „Публична администрация“ и „Регионално развитие“.

Галерия снимки от Незабравим ден за абсолвентите от две специалности ...