Курсистите, завършили следдипломна квалификация „Право“ получиха свидетелствата си

петък, 30 юни 2023 12:00

На официална церемония в зала „Тържествена“, бяха връчени свидетелства за професионална квалификация и сертификат на курсистите, успешно завършили следдипломна квалификация „Право“ в Института за следдипломна квалификация (ИСК) на УНСС.

„Изключително ми е приятно от името на ректора на Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Димитър Димитров и лично от свое име да ви поздравя по повод успешното завършване на следдипломната квалификация „Право“. Убедена съм, че наученото по време на това обучение ще ви помогне, както за професионалното ви израстване и развитие, така и за обогатяване на вашите познания. В програмата на този курс са включени най-важните теми от конституционното, административното, гражданското, търговското, данъчното – осигурителното право на Европейския съюз“, каза проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики на УНСС.

„Следдипломната квалификация по „Право“ има дълга история. Тя води началото си от 1993 г. и през този период доста голям брой специалисти от различни области са получили знания, които им помагат в тяхната професионална реализация. Убеден съм, че наученото в рамките на този курс ще прилагате успешно в практиката си и вие“, каза директорът на ИСК проф. д.н. Живко Драганов.

Проф. д.н. Живко Драганов и проф. д-р Цветана Стоянова по време на церемонията

Церемонията продължи с връчване на свидетелствата за професионална квалификация и сертификат.


ФОТОГАЛЕРИЯ


 

Галерия снимки от Курсистите, завършили следдипломна квалификация „Право“ получиха свидетелствата  ...