Ученици от две от най-елитните училища в град Бургас се запознаха с възможностите в нашия университет

вторник, 18 април 2023 12:16

Представители на УНСС се срещнаха с учениците на две от най-елитните училища в град Бургас -  Профилирана природоматематическа гимназия „Акад. Никола Обрешков“ и Профилирана гимназия за романски езици „Г. С. Раковски”. В срещата участваха доц. д-р Янко Христозов, гл. секретар по международно сътрудничество, г-жа Мария Божкова от сектор „Маркетинг“, дирекция „Кабинет на ректора“, г-жа Мария Радева от отдел „Студенти - Магистър“ и г-н Александър Чанков от Студентския съвет.

Учениците се запознаха с възможностите за кандидатстване и прием в УНСС, както и с многото предимства и ползи да си студент в най-голямото и авторитетно бизнес училище в България.

Представителите на университета разказаха на средношколците за предварителните изпити във формат ДЗИ, които също важат за приемен изпит в УНСС, за мобилностите и обмена на студенти по програма „Еразъм+“ и проекта Европейския университет ENGAGE.EU, за възможностите за кариерно развитие и разнообразните стажове, които университетът предлага.

Учениците зададоха своите въпроси и показаха, че имат сериозни намерения за своето бъдещо развитие и че висшето образование за тях е ключов момент от живота им.

 

Галерия снимки от Ученици от две от най-елитните училища в град Бургас се запознаха с възможностит ...