Поредица от събития „Made in УНСС“

петък, 10 март 2023 16:33

На 14 март в аула „Максима“ от 18:30 ч. ще се проведе първото събитие от поредицата „Made in УНСС“. То е по инициатива на алумни борда на Университетски център „Алумни УНСС“.  

Програмата на събитието включва две части:

В първата част Ани Филипова е предприемач, доскоро регионален оперативен директор на Citibank Treasury and Trade Solutions за Азия. Тя е програмен директор на Northern Illinois University (NIU) за Източна Европа и на двойната магистърска програма по бизнес администрация (Double Executive MBA Programme) между УНСС и NIU, а модератор на първата част ще бъде Георги Тошев, който е журналист и телевизионен водещ.

Втората част ще бъде панелна дискусия на тема „ Митове и предизвикателства пред приемането на еврото“ с модератор: Георги Бисерински – изпълнителен директор на Bloomberg и финансов директор на Investor Media Group. Участници в дискусията ще бъдат  Диана Митева – банкер, председател на Асоциацията на банките в България (АББ), Цветанка Минчева – главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк,  Мирослав Маринов – изпълнителен директор на ПОК „Доверие“,  доц. д-р Емил Хърсев – преподавател в УНСС и финансов експерт, и  проф. д.ик.н. Николай Неновски – преподавател в УНСС и университета „Жул Верн“, Франция, икономист и учен.

Само за  първите четири дни 250 души се регистрираха  и изявиха желание да присъстват на събитието.


Доц. д-р Радко Радев, директор на УЦ „Алумни УНСС“: „ Made in УНСС“ е  поредица от събития, които ще се проведат в университета. Те имат за цел да популяризират важността от създаване на алумнни общност и да интегрират социалния и интелектуалния капитал на УНСС. Искам да поканя всички преподаватели, служители и студенти! Очакваме Ви!“

 Доц. д-р Радко Радев,
директор на УЦ Алумни УНСС


За събитието можете  да се регистрирате ТУК.

Галерия снимки от Поредица от събития „Made in УНСС“ ...