Приложението Storytel с 50% отстъпка за студенти на Университетската седмица на книгата и представяне на живо на най-слушаният аудиосериал в България – „Мамник“

четвъртък, 03 ноември 2022 13:20

Платформата Storytel , която разполага с над 500 000 заглавия на аудиокниги на аудиокниги и е-книги на български, английски, испански, италиански и турски езикще представи своето портфолио на Университетската седмица на книгата на 10 ноември.

Студентите на УНСС ще могат да се възползват от 50% студентска отстъпка, ако решат да си направят абонамент. На техния щанд ще има банер с QR код, който ще дава и допълнителен 30-дневен безплатен тестов период за приложението. При сканирането му с телефон, студентите ще бъдат отвеждани на специална лендинг страница, на която ще могат да разгледат препоръки за аудиокниги и да се възползват от студентската отстъпка, както и от удължения безплатен тестов период. Тази оферта ще бъде валидна само за новите потребители или хора с прекратен абонамент.

По време на Университетската седмица на книгата в Instagram профила на УНСС unwebg ще има игра. Наградите ще са три едномесечни кода за достъп до платформата, които могат да бъдат спечелени и активирани, както от хора, които не ползват приложението, така и от потребители с вече активен абонамент в него.  

Трите едномесечни кода за достъп до платформата ще бъдат раздадени на победителите от играта на 10 ноември от 11.00 часа в Голяма конферентна зала, когато Storytel ще представи  книгата „Мамник“ на младия и талантлив автор Васил Попов. Той е един от двамата победители, избрани сред повече от 200 участника в Storytel Studio - първият по рода си конкурс за оригинален сценарий за аудиосериал на Storytel. Васил е еколог по образование и копирайтър по професия. Страстно се интересува от български фолклор, легенди и митове. От там черпи и вдъхновения за своите истории и герои. Печелил е няколко литературни конкурси. Издава сам книгата си „Вълчи разкази“. Историята „Мамник“, с която e спечелил конкурса Storytel Studio, също черпи идеята си от българските народни песни и легенди. А „Мамник“ е едно от най-слушаните и препоръчвани заглавия в Storytel. Книгата на Васил Попов ще излезе по книжарниците в книжен формат, а официалното й представяне ще бъде на 8 ноември в книжарница Greenwich. Така тази история, която се ражда първо в аудиоформат и едва след това излиза на книга, ще има своята премиера в рамките на Университетската седмица на книгата.

Галерия снимки от Приложението Storytel с 50% отстъпка за студенти на Университетската седмица на  ...