Кариерният ни център участва във форума „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

сряда, 12 октомври 2022 18:24

Екипът на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) на УНСС се включи, на щанда на кариерните центрове, в 13-ото издание на форума „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“. Събитието се организира от „Джоб тайгър“, с които УНСС и МЦРК имат дългогодишно партньорство, множество съвместни инициативи, като една от тях – традиционните Дни на кариерата в УНСС, ще се проведе през месец ноември в университета.

Щандът бе посетен от заместник-министъра на труда и социалната политика Наталия Ефремова и директора на Регионална служба по заетостта Полина Маринова, които изразиха задоволство от отличните партньорски взаимоотношения с университета и кариерния център. 

Зам.-министърът на труда и социалната политика Наталия Ефремова с директора на МЦРК Атанас Димитров

Директорът на МЦРК Атанас Димитров припомни, че пред студентите се очертават две възможности за реализация – да търсят стаж и работа или да са иноватори и да стартират свое бизнес начинание. 

За да отговори на новите предизвикателства в УНСС, в структурата на МЦРК, през м. май т.г., се създаде единственият по рода си университетски Startup Hub, който подкрепя младите хора и им осигурява възможност за партньорства и инвестиции и подпомага студентите с дръзки идеи да работят с някои от най-добрите в стартъп екосистемата.

МЦРК e свързващото звено между бизнеса и младите хора. 

Галерия снимки от Кариерният ни център участва във форума „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Ау ...