Без магистратура не може!

четвъртък, 17 май 2012 9:41

Катедра „Икономическа социология” ви предлага ветрило от възможности, за да се реализирате по най-добрия начин. С тези думи проф. Елка Тодорова се обърна към студентите по време на Информационния ден на катедра „Икономическа социология“.

Преподавателите представиха пред студентите, завършващи ОКС „бакалавър“, магистърските програми. Ръководителят на катедрата доц. Андрей Нончев каза, че държи студентите да продължат обучението си и съобщи, че на основата на резултатите от анкета, проведена от студентите-социолози, за интересите и желанията на бакалаврите и магистрите на катедрата, ще бъдат направени съществени промени в учебните планове.

Катедра „Икономическа социология” предлага 5 магистратури, от които 2 са държавна поръчка, а 3 – платена форма на обучение. В специалност „Социология” бъдещите магистри ще могат да се профилират в теоретичната или в приложната социология. Магистърската програма „Икономическата социология” предлага специализация „Управление и изследване на социалните отношения в икономиката”. В платена форма на обучение изборът е между: „Социология и икономика на публичната сфера”, която е три семестъра, и двусеместриалните: „Европейска социална политика и социална работа” и „Лидерство и организационна диагностика“.

Ръководителят на катедрата доц. Андрей Нончев
информира студентите за магистърските програми.

Галерия снимки от Без магистратура не може!  ...