Алумни центърът на УНСС на 26 септември организира спектакъла на Камен Донев „За всеобщата просвета“

вторник, 12 юли 2022 11:42

Университетският център „Алумни УНСС“ организира моноспектакъл на Камен Донев, актьор, режисьор, драматург и хореограф, „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“ - на 26 септември 2022 година от 19.00 ч. в aула „Максима“.

С това събитие, както и с други подобни събития Алумни центърът иска да съдейства за привличане и увеличаване на достъпа на младежката публика, и от УНСС, и от Студентски град до култура и изкуства, както и провокиране на ангажираността им чрез различни дейности. Центърът се  стреми да насърчи и развие взаимовръзката между Университета и неговите възпитаници, чрез сътрудничество между центъра и различни компании, чрез различни събития, включително и културни - театрални постановки, концерти, изложби и други.

Следете сайта и социалните мрежи на УНСС за подробна информация за провеждане на спектакъла.

Обещаваме много смях, сатира и добро настроение.


Камен Донев в интервюто пред БНТ на 09.07 сподели, че „Всичко което е хубаво и направено с любов, зарежда с енергия, колкото и банално да звучи. Ако човек се развива духовно и изпитва духовно удовлетворение и утеха, той радва хората и всичко е наред и нещата вървят. Когато има духовна нищета, духовно бедния няма какво да даде, освен своята агресия и злоба.“  Както и че „драматичността на ситуацията в България е свързана с култура, възпитание, естетика, възгледи, достойнство, чест, морал“. Още за това дали младите осъзнават тази драматичност, за личната самооценка, доброволното безсилие вижте тук.


Галерия снимки от Алумни центърът на УНСС на 26 септември организира спектакъла на Камен Донев „За ...