УНСС подписа договор за сътрудничество с КОНТРАКС

петък, 08 юли 2022 17:41

Ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров и Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС, подписаха рамков договор за сътрудничество. Двете страни ще работят заедно при подготовка на съвместни проекти и обучения, стана ясно по време на тържествената церемония.

Ректорът на УНСС проф. Димитров отбеляза, че нашият университет вече има традиция в сключването на споразумения за сътрудничество с различни бизнес организации и държавни институции. И това се прави в името на студентите, за да могат да имат повече възможности за практика и кариерно развитие. „УНСС е бизнес университет. Затова връзката с бизнеса за нас винаги е била приоритет. УНСС предлага 42 бакалавърски и над 90 магистърски програми, които обхващат целия спектър на социално-икономическия живот. Убеден съм, че с КОНТРАКС ще сме си взаимно полезни. И се надявам сътрудничеството ни да създаде синергия и добавена стойност и за двете страни“, каза проф. Димитров.

Проф. Димитров (в ляво) и Николай Йорданов уговориха параметрите на съвместното сътрудничество между УНСС и КОНТРАКС

„От наша страна можете да очаквате максимално усилие, за да ви помагаме по отношение на обмен на информация и примери от практиката. Наши експерти могат да изнасят лекции, които биха били полезни за вашите студенти“, категоричен беше Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС.

Компанията е водещ доставчик на информационни и комуникационни технологии за големи частни и държавни структури, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, развоен софтуер и други.

На тържествената церемония по подписване на договора за сътрудничество присъстваха още проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, доц. д-р Росен Кирилов, зам.-ректор по дигитализация и киберсигурност и Катя Петкова, акаунт мениджър „Образование“. Доц. Росен Кирилов и Катя Петкова са координатори по реализацията на договора за сътрудничество.

Катя Петкова, акаунт мениджър „Образование“ в КОНТРАКС (от ляво на дясно), проф. Димитър Димитров, ректор на УНСС, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС и доц. д-р Росен Кирилов, зам.-ректор по дигитализация и киберсигурност 

 

Галерия снимки от УНСС подписа договор за сътрудничество с КОНТРАКС ...