Ректорското ръководство поздрави студентите спечелили награди на националния конкурс „Студент на годината“

сряда, 13 април 2022 17:49

Призьорите на УНСС в националния конкурс „Студент на годината“ Елена Таракова и Росица Тонева получиха и привилегията да присъстват на Ректорски съвет и да бъдат поздравени и от ректорското ръководство.
Ректорът проф. д-р Димитър Димитров поздрави отличените студенти: „Гордеем се с вас и се радваме, че наши студенти печелят призовите места във водещи направления сред другите 52 университета. Това показва, че младите хора, които учат в УНСС са талантливи и постоянно се развиват.“.

Проф. Димитров връчи на студентите енциклопедията „Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС“ и им пожела след време да заемат мястото си в енциклопедията.

Ректорът проф. Димитър Димитров, Росица Тонева и Елена Таракова (от ляво надясно)

Студентите благодариха за оказаната чест и признание като казаха, че за тях е чест да допринасят с успехите си за авторитета на УНСС.

Елена Таракова, студентка в 4-ти курс, специалност „Счетоводство” спечели приза в  категория „Стопански науки”. Росица Тонева, студентка 5-ти курс, специалност „Право“ получи наградата за категория „Правни науки“.

Галерия снимки от Ректорското ръководство поздрави студентите спечелили награди на националния кон ...