УНИЦЕФ изрази признателността си към Кариерния център на УНСС

понеделник, 14 февруари 2022 16:00

Междууниверситетският център за развитие на кариерата (МЦРК) при УНСС получи награда от УНИЦЕФ в знак на признателност за подкрепата и дългогодишното партньорство. Програмата „БЛАГОДЕТЕЛ“ с инициатива за набиране на средства чрез директна комуникация (Face to face), се изпълнява от групи разположени на ключови локации. „Шампиони за деца“ се наричат екипите участващи в инициативата. Те запознават минувачите с различните каузи и ги призовават да подкрепят най-уязвимите деца в България.


„УНСС и Кариерният център винаги ще подкрепят каузите на УНИЦЕФ. Нашите студенти, бидейки част от героите в „Шампиони за децата“, със своя младежки ентусиазъм, хъс и дръзновение, своите знания и умения, допринасят за положителната промяна за най-уязвимите деца в България“, бяха думите на Атанас Димитров, директор на МЦРК.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За УНИЦЕФ

УНИЦЕФ е Детският фонд на ООН, който работи в 190 държави и територии, за да отстоява правата на всяко дете. Вече 70 години УНИЦЕФ се стреми да подобри живота на децата и техните семейства.

Галерия снимки от УНИЦЕФ изрази признателността си към Кариерния център на УНСС ...