Ректорът връчи награда на Иван Кожухаров

понеделник, 27 септември 2021 13:45

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров връчи почетна грамота и плакет за принос на финансиста Иван Кожухаров. Наградата е по повод активната му дейност като мотивационен лектор и неговата безкористна помощ в Майсторските класове по лидерство, озаглавени „Центурион - В битка за реални резултати“, които той води шеста поредна година в УНСС.

„Вие правите много както за преподавателите, така и за студентите от нашия университет. Сигурен съм, че всички присъствали на вашите лекции са си тръгнали с много нови знания, които ще допринесат за личното и професионалното им развитие“, коментира проф. д-р Димитър Димитров.

„Благодаря за признанието, то всъщност е най-вече за екипа, с който работим по проекта - катедра „Управление“ и Научният център за добри управленски практики към УНСС. Целта ни е да създадем максимална стойност за участниците в обучението и аз се радвам, че вече шеста година предлагаме това обучение. Това е инвестиция в хората и тяхното бъдеще", сподели Иван Кожухаров.

На тържественото връчване присъстваха и инициаторите на съвместния проект – проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и доц. д-р Ангел Марчев – младши, катедра Управление" (на снимката долу).

Галерия снимки от Ректорът връчи награда на Иван Кожухаров ...