Публична лекция на бизнес дами илюстрира как се стигат върхове в кариерата

сряда, 14 март 2012 0:00

Публична лекция на две успели бизнес дами събра в зала „Научни съвети" предимно представители на нежния пол, дошли да чуят как една жена може да пробие в бизнеса и да ориентира своя професионален път към върха. Събитието, осъществено от Организацията за научно практическо развитие на студентите (ОНПРС), със съдействието на Студентския съвет, представи и обществените изяви на Business Lady Club.

„Искам да опровергая мнението, че счетоводството е суха материя", започна презентацията си Жанета Джамбазка, зам.-председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на ЗАД „ВИКТОРИЯ". Бизнес дамата е завършила „Счетоводна отчетност" в УНСС и е изкачила не малко професионални стъпала до заеманите днес високи длъжности в застрахователното дружество. „Цифрите, изразени като симфония", поетично илюстрира Джамбазка същността на лекцията си на тема: "Техническите отчети в застрахователното дружество - за да ги разбираме по-добре".


От ляво на дясно: Росица Сандулова и Жанета Джамбазка
Момичетата преобладаваха, но не липсваха и представители на силния пол

"Маркетингът на 21-ви век и възможностите за личностно израстване" бе представен чрез презентацията на втората бизнес дама Росица Сандулова, управляващ съдружник на VISA Club. Семейната компания на Сандулова e основана през 2000 г. като бизнес общество, за удобството на което са създадени допълнителни услуги на преференциални за членовете на клуба условия в сферата на туризма, транспорта, застраховките, комуникациите и рекламата.

Галерия снимки от Публична лекция на бизнес дами илюстрира как се стигат върхове в кариерата ...