ENGAGE.EU сформира Студентски кръг за общественото въздействие на университетите

понеделник, 22 март 2021 14:17

Международен обмен и работа в мрежа със студенти от силно позиционирани университети, сертификат, описващ ангажираността на студентите и стратегическата работа в международен контекст, както и участие в иновативен формат за сътрудничество, даващ възможност за творческа свобода. Всичко това можете да намерите в Студентския кръг за общественото въздействие на университетите (ENGAGE.EU Student Circle on societal outreach), който сформира ENGAGE.EU.

Екипът ще се състои от 7 члена (по един студент от всеки университет-основател на ENGAGE.EU). Алиансът кани всички желаещи, които се интересуват от темата, да изпратят кратки мотивационни писма до [email protected] не по-късно от 11 април 2021 г.

В срещите, които ще бъдат насрочени за април, май и юни ще бъдат обсъждани социални и актуални теми. Някои от тях включват проекти за обществено подпомагане в рамките на алианса, най-добри обществени подходи и практики извън нашия алианс, формулиране на рамка за препоръки за социални контакти от гледна точка на студентите и др.

Мястото за срещи е MS Teams, а работният език – английски.

Галерия снимки от ENGAGE.EU сформира Студентски кръг за общественото въздействие на университетите ...