УНСС с национален приз „Мениджър Човешки ресурси 2011 г.“ в категорията „Висше учебно заведение“

петък, 27 януари 2012 0:00

На 20 януари в гранд хотел „София” се състоя тържествената церемония по връчването на националния приз “Мениджър Човешки ресурси 2011г.”. Призът се присъжда от фондацията “Човешките ресурси и евроинтеграцията”, Националното сдружение на организациите за социални услуги и сп. “Човешки ресурси”.

Националният приз за 2011 г. (диплом и плакет) в категорията “Висше учебно заведение” бе присъден на Университета за национално и световно стопанство за ефективно управление на човешките ресурси и като доайен в подготовката и успешната реализация на висшисти в областта на управлението на човешките ресурси и икономиката. При присъждането на приза бе взета предвид лидерската позиция на УНСС. През 2011 г. в класацията на световните бизнес училища на Висшия консорциум на 126 изследователски центрове и институти към Министерството на образованието на Испания нашият университет зае 1-о място в България, 13-о в Европа и 31-о в света.

След тържествената церемония по връчване на националния приз се състоя благотворителен бал-концерт в помощ на домовете за социални услуги и услуги в общността.

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев с националния приз, присъден на УНСС.



Галерия снимки от УНСС с национален приз „Мениджър Човешки ресурси 2011 г.“ в категорията „Висше у ...