Бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на туризма“ получиха дипломите си

вторник, 03 декември 2019 10:11

В зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Икономика на туризма“ и „Икономика на туризма с преподаване на английски език“ и на магистрите от „Международен туризъм“ и „Мениджмънт в туризма“ - редовно и дистанционно обучение.

Този ден отбелязва една съществена крачка във вашето развитие. Искам първо да поздравя родителите: Вашите деца вече са пораснали. Имайте повече доверие в тях и не спирайте да ги подкрепяте. Поздравления и за екипа на  катедрата за това, че сте обучили тези млади хора. Образованието в УНСС дава висок тласък за бъдещи успехи. Вие завършвате една чудесна специалност. Туризмът е едно уникално явление, а не просто бизнес, който търси само печалба. Той може да бъде двигател на цялата икономика, каза проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет "Икономика на инфраструктурата".

Проф. Димитър Димитров

Вашата специалност е много обещаваща. Туризмът продава мечти и очкавания. Само с труд не могат да се постигнат успехи. Трябва и старание. Не правете така, че да има борба между поколенията и уважавайте родителите си, посъветва абсолвентите доц. д-р Николай Цонев, ръководител на катедра "Икономика на туризма".

Доц. д-р Николай Цонев

Церемонията продължи с връчване на дипломите.

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на туризма“  получиха дипломите с ...