Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на туризма“

вторник, 04 декември 2018 15:22

В зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от  специалностите „Икономика на туризма“ и „Икономика на туризма с преподаване на английски език“, и на магистрите от специалностите „Туристически бизнес“, „Икономика на туризма“, „Международен туризъм“ и „Мениджмънт в туризма“ - редовно и дистанционно обучение.

Ще ви запомним като випуск, доказал с качествата си утвърдената традиция, че при нас идват най-добрите средношколци, които се превръщат в най-добрите студенти. Отсега нататък имате възможността да гледате по-нагоре, към ръководни постове от висшия мениджърски ешалон. Вие сте млади и амбициозни и не бива да приключвате своя път на развитие дотук. Бъдете упорити, за да изпитате радостта от успеха, обърна се към випускниците доц. д- Тодорка Тончева, ръководител на катедра „Икономика на туризма“.

Доц. д-р Тодорка Тончева

Това е един от най-незабравимите мигове по пътя на вашето творческо и професионално развитие. Прилагайте в практиката знанията, които придобихте от тази прстижна и много важна за икономиката ни специалност. Гордейте се, че сте възпитаници на УНСС, каза доц. д-р Силвия Терезова, заместник-декан на факултет "Икономика на инфраструктурата".

Доц. д-р Силвия Терезова

Искам да изкажа огромната си благодарност към преподавателите от катедра „Икономика на туризма“. Ето че настъпи нашият час, часът на поемането по стръмния път към успеха. От името на моите колеги искам да благодаря на родителите ни, че ни подкрепяте, показвате колко сте горди с нас и не спирате да ни насърчавате да се развиваме, заяви Ангел Стойков, бакалавър от специалност „Икономика на туризма“.

Ангел Стойков
На церемонията присъстваха и много родители на дипломанти

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на туризма“ ...