Бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол“ - дистанционно обучение, се дипломираха

понеделник, 03 декември 2018 14:31

С получаването на вашите дипломи бележите първата си крачка към успешното реализиране в живота. Тази специалност в бакалавърска степен ще ви позволи да се реализирате навсякъде в икономическата сфера. Не се примирявайте с тази първа стъпка и продължавайте да се развивате. С тези думи проф. д-р Маргарита Александрова, директор на Центъра за дистанционно обучение, поздрави випускниците и откри церемонията в зала „Тържествена“.

Проф. д-р Маргарита Александрова

Честито! Вие сте сред най-добрите.  За мен днешния ден не е раздяла, а едно ново начало за всеки от вас. Достигнали сте до един връх, но той в никакъв случай не е най-високият. Изкачването по пътя на знанието трябва да продължи. Не забравяйте основното, на което ви учихме – да мислите самостоятелно, да сте толерантни към различното мнение, да уважававате другите и да вярвате, че можете. Съхранете и умножете своя младежки устрем и научна любознателност. Пожелавам ви с енергията на младостта да защитавате името на нашия университет и да бъдете достойни продължители на това, което с много труд и себеотрицание са създали нашите предшественици, каза проф. д-р Даниела Фесчиян, заместник-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“.

Проф. д-р Даниела Фесчиян

Не спирайте да учите и да вървите напред. Не съжалявайте за това, което е минало, а се радвайте, че се е случило. Преследвайте целите си, но никога за сметка на другите, пожела на дипломантите доц. д-р Даниела Въткова-Милушева.

Доц. д-р Даниела Въткова-Милушева
Проф. Фесчиян и дипломантка със своята дъщеричка

 

Галерия снимки от Бакалаврите от специалност „Счетоводство и контрол“ - дистанционно обучение, се  ...