Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Информационни технологии и комуникации“

сряда, 28 ноември 2018 9:20

В зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Информационни технологии и комуникации“.

Много е хубаво в живота да има такива празници, в които да спрем за миг и да си дадем сметка за изминалия път. Благодаря ви, че сте поканили вашите близки, защото по този начин се събираме хората, които сме се грижили за вас по време на вашето обучение и сме допринесли за днешния ден, обърна се към абсолвентите проф. д-р Камелия Стефанова, декан на факултет "Приложна информатика и статистика" и ръководител на катедрата.

Проф. д-р Камелия Стефанова

Благодаря за отдаденоста на всички преподаватели през тези години, в които бяхме част от УНСС. Благодарение на тях станахме по-добри хора, каза магистър Михаела Господинова, завършила с отличен успех.

Михаела Господинова

Благодаря на всички, които ме подкрепяха по този път, тъй като той не беше лесен. УНСС беше много повече от това, което съм очаквала. Благодаря на преподавателите, че бяха до нас във всеки един момент. Най-доброто за нас предстои, заяви Надя Ангелова, която също се дипломира с отличен успех.

Надя Ангелова
На тържествената церемония присъстваха родители и близки на абсолвентите

Випускниците получиха дипломите си от членове на академичния състав на катедрата (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Информационни технологии и к ...