Дипломи получиха бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“

четвъртък, 22 ноември 2018 12:56

Бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“  получиха своите дипломи на тържествена церемония в аула „Максима“.

Церемонията започна с националния, европейския и студентския химн  „Gaudeamus igitur

Проф. д-р Виолета Мутафчиева, ръководител на катедрата, пожела на абсолвентите успешната им реализация да бъде във всички житейски насоки и посочи, че както транспортният, така и енергийният сектор се развиват с много динамични темпове и потребностите от висококвалифицирани специалисти са големи. Вие сте необходими за развитието им и се надяваме, че ще работите като професионалисти, каза тя.

Проф. Мутафчиева поздравява дипломантите

По-високият стандарт на живот може да бъде постигнат, само ако младите и образовани хора останат да работят и да се развиват в България. Транспортът е динамичен сектор, който предоставя отлични перспективи за вашето развитие, обърна се към дипломантите г-н Велик Занчев, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, възпитаник на УНСС.

Г-н Велик Занчев

Пожелавам ви да имате хъс, амбиция, здраве, за да разгърнете потенциала си в България. Имаме нужда от млади хора, които да дадат всичко от себе си за икономиката на страната, каза зам.-министърът.

В аула „Максима“

За да изразим емоциите си, може би трябва да се върнем четири години назад, когато бяхме плахи и нетърпеливи. Знаехме, че започва нов етап от живота ни. Това, което не знаехме обаче, беше всичко, през което преминахме през студентските си години. Университетът ни изгради като личности – достойни, знаещи и можещи. Това не би било възможно без преподавателите, на които искрено благодарим, заяви абсолвентката Анита Грозданова. Тя благодари и на своите родители за ценните уроци и подкрепата.

Анита Грозданова

Дипломите на абсолвентите връчиха г-н Велик Занчев и членове на катедрата (на снимките долу).



Галерия снимки от Дипломи получиха бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на транспорта и  ...