Дипломираха се и бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на търговията“

сряда, 14 ноември 2018 9:58

Днешният ден поставя своеобразна граница между един от най-хубавите периоди в живота ви, през който вие сте инвестирали усилено във вашето академично образование, и предстоящия пълноценен период от живота, през който вие ще трябва да търсите възвръщаемост от тази най-важна инвестиция. С тези думи се обърна доц. д-р Бисер Петков, ръководител на катедра „Икономика на търговията“ и министър на труда и социалната политика, към бакалаврите и магистрите от катедрата, които получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“ (на снимката долу).

Доц. Петков изрази своята увереност, че випускниците винаги ще бъдат част от академичното семейство на катедрата и на УНСС. Българският пазар на труда има нужда от вашата работна сила. Надявам се най-напред да потърсите своята професионална реализация в родината. Ние, вашите преподаватели, ще сме съпричастни към вашето професионално израстване и ще се гордеем с вашите лични и професионални успехи. Вярвам, че имате потенциала да изградите по-добро бъдеще за себе си и бъдещите поколения, посочи доц. Петков.

Доц. д-р Бисер Петков

Поздравявам нашите нови колеги в общността на търговците, обърна се към дипломантите доц. д-р Виолета Гълъбова и им пожела успешна реализация.

Доц. д-р Виолета Гълъбова
Доц. Петков и дипломантка, завършила с отличие

 

Галерия снимки от Дипломираха се и бакалаврите и магистрите от катедра „Икономика на търговията“ ...