Абсолвентите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ вече с дипломи

вторник, 12 декември 2017 13:25

Вие сте шестият випуск на „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“. Бъдете горди, че сте завършили тази специалност, поздрави абсолвентите проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-декан на Финансово-счетоводния факултет и директор на Центъра по дистанционно обучение. Тя откри официалната церемония в зала „Тържествена“, на която  бакалаврите получиха дипломите си.

Бакалаврите

Направихте първата стъпка към вашата успешна реализация, надявам се ще продължите и в магистърските програми. Имате базовата подготовка и ще вървите напред. Не забравяйте вашия университет, поддържайте връзка с преподавателите си като членове на алумни клуба, посочи още проф. Александрова.

Проф. Маргарита Александрова

Две години се срещаме с вас, поздрави абсолвентите и доц. д-р Силвия Трифонова от катедра „Финанси“ и председател на Общото събрание на Финансово-счетоводния факултет, която преподава две дисциплини на бакалаврите в специалността. Продължавайте да се трудите и да успявате. Мнозина от вас вече имат добър старт в практиката, предстои ви още по-успешна реализация като дипломирани специалисти.

Доц. Силвия Трифонова

От името на катедра „Счетоводство и анализ“ доц. д-р Бойка Брезоева поздрави дипломантите и напомни, че постигнатото дотук е малка част от огромното поле на знанието и практиката.

Доц. Бойка Брезоева

Четиримата отличници на випуска – Ралица Пеева, Симона Дякова, Мариела Георгиева и Мирослава Маринска – получиха освен дипломи и грамоти (на снимките долу).

Галерия снимки от Абсолвентите от „Финанси и счетоводство с преподаване на английски език“ вече с  ...