Възможности за кариерно развитие в LKW WALTER

понеделник, 04 декември 2017 12:07

Австрийската транспортна фирма LKW WALTER, водеща компания в транспорта на товари в цяла Европа, Русия, Централна Азия, Близкия изток и Северна Африка, представи своите кариерни възможности пред студенти в УНСС.

На събитието в зала 2094 присъстваха Атанас Димитров от Междууниверситетския център за развитие на кариерата, Богомила Иванова, дивижън мениджър в LKW WALTER, и ст.преп. д-р Силвия Василева от катедра „Чужди езици и приложна лингвистика“.

Богомила Иванова, Атанас Димитров, д-р Силвия Василева (от ляво надясно)

Ние от Кариерния център правим всичко за вашето успешно професионално развитие. Надявам се един ден да застанете на нашето място и да предлагате възможности за работа на следващите поколения, посочи Атанас Димитров.

Богомила Иванова

Мениджърът Богомила Иванова представи подробно кариерните възможности на австрийската фирма. LKW WALTER е в топ 50 на компаниите в Австрия, с 3600 служители от над 40 националности. Обучението във фирмата започва с програмата „Тrain the winner“. Новите служители постоянно сменят работните си екипи, за да се намерят точните хора в тях. LKW WALTER поема разходите на специалистите, които отиват в Австрия за интервю. Много важно е да работите в бранш, който има бъдеще, а транспортът няма да спре да се развива, изтъкна тя.

 

Галерия снимки от Възможности за кариерно развитие в LKW WALTER  ...