Катедра „Творчески индустрии и интелектуална собственост“ връчи дипломите на випуск 2017

четвъртък, 23 ноември 2017 10:28

Катедра „Творчески индустрии и интелектуална собственост“ връчи дипломите на випуск 2017. На тържествената церемония в аула „Максима“ присъстваха абсолвенти, преподаватели, родители и приятели на дипломантите.

В аула „Максима“

Станали сте по-знаещи, по-хубави и одухотворени, обърна се към абсолвентите проф. д-р Виолета Цакова, преподавател в катедрата. Днес е голям празник за вас и за тези, които го споделят с вас. Този ден бележи успех и е голяма крачка в житейския ви път. Още по-голяма значимост придава дипломата, която получавате от УНСС - най-големия бизнес университет в България и Югоизточна Европа, каза тя.

Проф. Виолета Цакова приветства абсолвентите

Днес слагаме чертата на един извървян път, но това е и възможност за ново начало. Ще имате нови възможности и мечти, ще вървите уверено по пътя на живота. Животът е най-тежкият учител и в него няма поправителни сесии, отбеляза проф. Цакова и призова абсолвентите да вярват в себе си, да знаят и могат, за да успеят.

По време на церемонията

Днешният ден е празник за близките ви, които бяха най-голямата подкрепа за вас през годините. Благодарете им от сърце и душа и се замислете дали не е дошъл вашият ред да започнете да се раздавате, защото човекът, който дарява, е истински щастлив и богат, посочи още проф. Цакова.

Проф. Цакова връчва дипломата на абсолвентка

Дипломантите бяха поздравени и от помощник-ректора Николай Бакърджиев, който им пожела да продължат своето обучение в магистърска степен и да бъдат все така успешни. Той връчи дипломата на отличничката на випуска Росина Петрова (на снимката долу).

Благодаря за всеотдайната работа на преподавателите и на моите колеги, за подкрепата в нелекия път. В университета срещнах страхотни приятели, преживях незабравими моменти, каза Росина и пожела успех на катедрата и на преподавателите, които „се постараха да ни покажат как да се борим с живота“.

Випуск 2017 на катедра „Творчески индустрии и интелектуална собственост“

 

Галерия снимки от Катедра „Творчески индустрии и интелектуална собственост“ връчи дипломите на вип ...