Информационен ден - възможности за работа и стаж

четвъртък, 26 октомври 2017 15:16

Студентите в УНСС имаха възможността да разберат повече за възможностите за стаж и работа, които предлага Агенцията по заетостта, по време на информационен ден,  организиран от Бюрото по труда „Изток“, филиал „Студентски труд“, и Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МРЦК) на УНСС.

Във фоайето на университета беше позициониран специален щанд, където студентите получиха подробна информация от Веселина Изворска, главен експерт Филиал „Студентски труд“.

Веселина Изворска (вляво) дава информация на студентите

 

Преди две години Агенцията по заетостта сключи споразумение за сътрудничество с университета и традиционно правим такива информационни дни, за да представим нашите услуги и възможности пред младите хора, каза Веселина Изворска. Експертът посочи, че е важно студентите да припознаят агенцията като свой партньор, защото тя предлага много възможности както за все още обучаващите се, така и за завършилите.

По думите й за студентите основно се предлагат дейности с почасова и гъвкава заетост -  подходяща за младежи, които учат.  По специално за студентите от УНСС имаме много оферти за счетоводители, финансови анализатори, оператори с високи нива на английски език и компютърна грамотност, поясни Веселина Изворска и допълни, че възможностите са най-разнообразни, но е важно студентите да откликнат и да имат желание.

За да може да кандидатства при нас е необходимо студентът да се регистрира в Агенцията по заетостта със студентска книжка и лична карта, след което ние ще го насочим към подходящите за него позиции, добави тя.

Галерия снимки от Информационен ден - възможности за работа и стаж ...